Charter

Scandinavia Charter

Beleef zelf het ultieme zeilplezier en ervaar de kwaliteiten aan het roer van een Scandinavia Yachts! Beschikbaar deze zomer: de Scandinavia 35 in de verhuur.

Eind augustus komt de Scandinavia 35 in een 3-huttenuitvoering, dus voor 6 personen. Die is voorzien van een ondiepe kiel, teakdek, lazy jacks, verwarming in elke cabine, ruime koelkast, walaansluiting, ruime natte cel, openklapbaar zwemplatform, buitendouche, Raymarine plotter, VHF,  stuurautomaat, … .

Voor prijzen, vraag gerust meer info via mail.

Ligplaats in Wemeldinge

Scandinavia Yachts heeft haar uitvalsbasis in de jachthaven van Wemeldinge in Nederland.

Het is een rustieke toplocatie direct gelegen aan Nationaal Park Oosterschelde. Er gaat dus geen tijd verloren met wachten voor bruggen en sluizen, u bent direct op open water. Jachthaven Wemeldinge is een centraal uitgangspunt voor diverse vaartripjes naar het Veerse Meer, naar het Noorden, richting Zierikzee, via Roompotsluis de Noordzee op, via het Kanaal door Zuid Beveland de Westerschelde op naar Breskens of Antwerpen, richting Tholen (Schelde Rijn kanaal) of gewoon lekker een rondje plaat.

De haven is met de auto snel bereikbaar via de A58. De jachthaven heeft 525 vaste ligplaatsen allen voorzien van zijsteiger, water en stroom. Een echte aanrader van iedereen die houdt van luxe, gezelligheid en prachtig vaarwater.

Volg en Like Scandinavia Yachts Benelux op onze Facebook-pagina  en zie waar we aanwezig zijn!