Scandinavia 35

Scandinavia 35, Boot van het jaar 2017 in Polen!

De grootste zeilboot die gebouwd wordt bij Scandinavia Yachts werd ontwikkeld door het gekende bureau Yachtdesign v.Ahlen. Een schitterende lijnenspel en een ruim en luxueus interieur kenmerken het uiterlijk van dit jacht.

De performante romp met kreeg een uitgebalanceerde tuigage met meer dan 60m² zeiloppervlak. Men kan kiezen uit een standaardkiel, maar in optie is ook een diepe kielvariant beschikbaar. Standaard wordt de Scandinavia 35 uitgerust met een dubbele Jefa-stuurwielstand.

Haar moderne lijnen garanderen pakken zeilplezier: in alle weersomstandigheden en op alle koersen weten haar prestaties te overtuigen en kan je de unieke combinatie van sportief zeilen en comfortabel cruisen waarderen.

Het unieke interieur met langsgeplaatste keuken aan stuurboord is volledig uitgerust om tot 6 personen comfortabel te laten logeren; een groot werkblad, een ruime koelkast en veel opbergmogelijkheden is nooit gezien op dit formaat van zeiljachten.

Standaard wordt de Scandinavia 35 met 3 hutten geleverd, telkens met eens apart bankje en met kooilengtes tot 2m15, uniek in zijn klasse. Bovendien is de natte cel ontzettend ruim en optioneel voorzien van een douche. Allemaal bedoeld om u een heerlijk comfortabel verblijf aan boord te kunnen bieden.

Voor het interieur  kan je bij de Scandinavia 35 uit verschillende houtsoorten kiezen en combineren met een ruim gamma aan bekledingen zoals alcantara en zelfs leder, en dat in allerlei kleuren. 

U stelt zelf uw Scandinavia 35 samen, tot in de kleinste details, en creëert op die manier uw uniek zeiljacht. 

 

Volg deze link voor een vaartest uit het Poolse zeilmagazine Zagle.