Scandinavia 650 Cruiser / Racer

De Scandinavia 650 Cruiser is ontworpen als een weekendzeiler. Met de uitdagende 650 Cruiser kan je met de hele familie op vrijwelk elk water pakken fun beleven. De boot is niet enkel uitzonderlijk snel, maar ook uiterst makkelijk te bedienen. Voldoende ballast zorgt voor veilig zeilen in alle omstandigheden.

Bovendien kan je door het ophaalbare kielzwaard genieten van een uitgebreide vrijheid waarbij vele prachtige zeilgebieden zoals Scandinavië, Frankrijk, Zwitserland en Italië vaak op slechts een dag rijden van jou verwijderd liggen.

Binnen vinden 4 personen een slaapplaats met nog voldoende ruimte voor bagage. Een kooktoestel en toilet behoren tot de mogelijkheden.

Net zoals bij elke Scandinavia Yachts hoef je je ook hier geen zorgen te maken bij zwaar weer of veel wind; de algehele constructie, de tuigage en het dekbeslag zijn zelfs op de kleine 650 degelijk uitgevoerd want veiligheid primeert altijd.

De Scandinavia 650 is de kleinste telg van Scandinavia Yachts, maar ziet het groots als het neerkomt op het verkennen van verre horizonten.

 

We zijn hiernaast ook erg fier om je de Scandinavia 650 Racer voor te stellen, ontworpen door J. Pieśniewski. 1 ding staat als een paal boven water: de 650 Racer is geen ordinaire zeilboot. De boot werd ontwikkeld voor zeilers die gefascineerd zijn door snelheid, sensaties en de ambitie om te winnen. Dankzij een zeer groot zeiloppervlak is dit een ware racemachine die in staat is om indrukwekkende snelheden te halen. Bovendien zeilt de 650 Racer erg hoog aan de wind.

Zeilen met een Scandinavia 650 Racer is een combinatie van pure fun en het gevoel van eindeloze vrijheid. Maak kans om winnaar te worden in elk soort race, of meet je eigen prestaties met die van andere internationale zeilers in de Scandinavia 650 Class Assocation.

De Scandinavia 650 Racer is bovendien onzinkbaar. Z’n snelheid en zeilplezier zullen je stoutste verwachtingen overtreffen!