Scandinavia 950

De SCANDINAVIA 950 is het eerste motorjacht van Scandinavia Yachts dat in 2012 gepresenteerd werd. Het ontwerp richt zich op mensen die prestige, comfort en veiligheid weten te waarderen

Stijlvol en tijdloos, elegant en met een ruim interieur; de 950 voldoet ruimschoots aan de eisen van elke veeleisende motorjachtvaarder.

De SCANDINAVIA 950 is de perfecte boot voor elke dagtrip of voor een heerlijk lange vakantieperiode aan boord. Haar rijkelijke standaarduitrusting omvat o.a. een boegschroef die instaat voor een uitstekende manoeuvreerbaarheid. Bovendien zorgen het panoramische schuifluik en de talrijke schuiframen voor voldoende ventilatie tijdens warmere dagen

Een deur in de spiegel verschaft toegang tot de ruime open kuip. Binnen is er aan bakboord een ruime zit- en eethoek voorzien, recht tegenover de langsscheepse kombuis, waarbij een heerlijk groot werkblad, samen met een grote koelkast, de show steelt.

Verder heb je de stuurstand en het interieur dat standaard uitgerust is met een eigenaarshut en een toilet-doucheruimte. Een versie met twee aparte slaaphutten is ook mogelijk. De vaste slaapplaatsen hebben een lengte van maar liefst 2,20! Haar ruim en comfortabel interieur is ontworpen voor een aangenaam verblijf voor 4 tot 6 personen (optie). 

Bovendeks beschikt de SCANDINAVIA 950 over brede gangboorden en een uitgestrekt zonnedek op het voorschip. De boot  is CE-C gekeurd en mede dankzij zijn beperkte doorvaarthoogte zeer geschikt voor de Nederlandse wateren.